Μετα την Υποστηριξη βρήκα δουλειά....

 

 

 

 

 

 

 

..μετά την υποστήριξη βρήκα δουλειά....

Kαταρτιζόμενη στο πρόγραμμα με τίτλο «Τεχνικές Οργάνωσης Γραφείου, Αρχειοθέτηση και Εφαρμογές Word και Excel. Οργάνωση Γραμματείας.», διάρκειας 400 ωρών, στο ΚΕΚ ACME ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ το πρώτο τρίμηνο του 2003.

"...Το πρόγραμμα με εφοδίασε με γνώσεις σχετικά με τη γραμματεία και τη χρήση νέων τεχνολογιών. Στα πλαίσια του προγράμματος μου δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστώ με άλλους ανθρώπους και να δοκιμάσω τις ικανότητές μου. Είχα επίσης σημαντική ατομική υποστήριξη από τα στελέχη του ΚΕΚ που ασχολούνται με την Υποστήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης και με βοήθησαν να καταλάβω τι σημαίνει και πόση αξία έχουν ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η αυτοπεποίθηση και η ενίσχυσή της, τα ίσα δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή. Θεωρώ ότι τα εφόδιά μου πολλαπλασιάστηκαν. Με τη βοήθεια της υπηρεσίας Προώθησης της Απασχόλησης του ΚΕΚ, εντάχθηκα σε θέση εργασίας, ως γραμματέας και μάλιστα στην επιχείρήση που έκανα πρακτική άσκηση - θέση την οποία διατηρώ μέχρι σήμερα..."


 

Ονομάζομαι Σουζάνα Κεχαγιά, είμαι 31 ετών, κάτοικος Χαλκίδας. Παρακολούθησα το δεύτερο εξάμηνο του 1999, πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 600 ωρών, με θέμα τις νέες τεχνολογίες στον τουρισμό, στο ΚΕΚ ACME ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ. Πήγα με πολλές αμφιβολίες και ολοκλήρωσα με πολλή αισιοδοξία. Και γιατί οι γνώσεις που πήρα ήταν πολλές και ουσιαστικές. Και γιατί οι άνθρωποι της ACME και ιδιαίτερα οι κοινωνικοί λειτουργοί και άλλοι ειδικοί επιστήμονες της Υπηρεσίας Προσανατολισμού και Υποστήριξης της Απασχόλησης των γυναικών, μου έδωσαν πολλά στηρίγματα, πολλές διεξόδους. Σε αυτούς οφείλω και το γεγονός ότι λίγο διάστημα μετά το τέλος του προγράμματος, με προσέλαβε η Ενωση Ξενοδόχων Εύβοιας όπου και εργάζομαι μέχρι σήμερα