Καταρτιζόμενοι που βρήκαν εργασία

Έφη Δήμου

Τίτλος Προγράμματος:
- Σχεδιασμός κ΄ Προώθηση τουριστικών πακέτων (2003)
- Οργάνωση κ΄ διαχείριση αποθήκης με χρήση Η/Υ (2004)

"....τα προγράμματα κατάρτισης με βοήθησαν να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου τόσο σε θέματα τουρισμού όσο και σε θέματα οργάνωσης γραφείου με χρήση νέων τεχνολογιών.

Με την βοήθεια της Υπηρεσίας Προώθησης της Απασχόλησης του ΚΕΚ εντάχθηκα σε θέση εργασίας.

Τώρα εργάζομαι ως γραμματέας στην Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας"


Κώστας Σπυρόπουλος

Τίτλος Προγράμματος: Στελέχη Υποστηρικτικών Μονάδων

"....Το πρόγραμμα είχε άμεση σχέση με την ειδικότητα μου και έτσι θέλησα να μάθω περισσότερα για την Απασχόληση, τα προγράματα ανέργων και τις τεχνικές προώθησης στην εργασία.

Το ενδιαφέρον μου αυτό στάθηκε και η αφορμή να συνεργαστώ με το ΚΕΚ ACME Εκπαιδευτική.

Τώρα είμαι εργαζόμενος στο ΚΕΚ ως υπάλληλος Διοικητικής Υποστήριξης "


Kαταρτιζόμενη στο πρόγραμμα με τίτλο «Τεχνικές Οργάνωσης Γραφείου, Αρχειοθέτηση και Εφαρμογές Word και Excel. Οργάνωση Γραμματείας.», διάρκειας 400 ωρών, στο ΚΕΚ ACME ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ το πρώτο τρίμηνο του 2003.

"...Το πρόγραμμα με εφοδίασε με γνώσεις σχετικά με τη γραμματεία και τη χρήση νέων τεχνολογιών. Στα πλαίσια του προγράμματος μου δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστώ με άλλους ανθρώπους και να δοκιμάσω τις ικανότητές μου. Είχα επίσης σημαντική ατομική υποστήριξη από τα στελέχη του ΚΕΚ που ασχολούνται με την Υποστήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης και με βοήθησαν να καταλάβω τι σημαίνει και πόση αξία έχουν ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η αυτοπεποίθηση και η ενίσχυσή της, τα ίσα δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή. Θεωρώ ότι τα εφόδιά μου πολλαπλασιάστηκαν. Με τη βοήθεια της υπηρεσίας Προώθησης της Απασχόλησης του ΚΕΚ, εντάχθηκα σε θέση εργασίας, ως γραμματέας και μάλιστα στην επιχείρήση που έκανα πρακτική άσκηση - θέση την οποία διατηρώ μέχρι σήμερα..."

 


Ελευθερίου Βελισσάριος

Τίτλος Προγράμματος: Σχεδιασμός & Προώθηση Τουριστικών Πακέτων.

"....Το πρόγραμμα απ΄ την αρχή το βρήκα πολύ ενδιαφέρον γιατί είχα και έχω σχέση με τον τουρισμό λόγω του ότι η οικογένεια μου διατηρεί στην Κύμη Ευβοίας ενοικιαζόμενα δωμάτια και πίστευα ότι μέσω αυτού θα μπορούσα να προσφέρω κάτι περισσότερο.

Τελικά μέσω του προγράμματος και με την βοήθεια των εκπαιδευτών μας και του ΚΕΚ βοήθησα και την οικογένειά μου αλλά μπόρεσα και εγώ να βρω δουλειά.

Στα πλαίσια της πρακτικής μου εργάστηκα στην Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας.

Τώρα είμαι εργαζόμενος στον Δήμο Κύμης "

Λιάσκου Παναγιώτα
Τίτλος προγράμματος: «Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης - ΟΡΙΟ»
". Το πρόγραμμα με βοήθησε να προσεγγίσω με ρεαλιστικό τρόπο και να οργανώσω το πώς θα αντιμετωπίσω την ανεργία. Τώρα έχω ανοίξει τη δική μου επιχείρηση - Παντοπωλείο- στη Νέα Αρτάκη"

Πριόνας Αιμίλιος

Τίτλος προγράμματος: «Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης - ΟΡΙΟ»
". Είμαι απόφοιτος οδοντιατρικής. Μέσω του Έργου ΟΡΙΟ υλοποίησα το επιχειρηματικό μου σχέδιο ανοίγοντας το δικό μου οδοντιατρείο στη Χαλκίδα. Εκτός όμως  της υλοποίησης του επιχειρηματικού μου σχεδίου το πρόγραμμα με βοήθησε να κατανοήσω τις δυναμικές που αναπτύσσονται στις εργασιακές σχέσεις και πώς να τις διαχειρίζομαι"

Δήμου Σταματούλα
Τίτλος προγράμματος: «Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης - ΟΡΙΟ»
". Μέσω του προγράμματος «ΟΡΙΟ» μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα στόχο ζωής. Ως απόφοιτη οδοντιατρικής βρήκα την ευκαιρία να μάθω περισσότερα για τα εργασιακά θέματα που αφορούσαν τον τομέα εργασίας μου αλλά και να βρω τον τρόπο ως προς την επίτευξη του στόχου μου. Τώρα έχω το δικό μου οδοντιατρείο στη Χαλκίδα   "

Γέκας Δημήτριος

Τίτλος προγράμματος: «Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης - ΟΡΙΟ»
". Το ΟΡΙΟ μου έδωσε τη διέξοδο που επιθυμούσα. Μπόρεσα να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση  -Πιτσαρία Lafermata-  αλλά εκτός αυτού να δημιουργήσω ένα ορθολογικό και επαγγελματικό επιχειρηματικό πλάνο. Τώρα νιώθω ότι πατώ σε πιο στέρεες βάσεις κάθε επαγγελματική μου κίνηση  "

Γκαϊτατζής Χρυσοβαλάντης

Τίτλος προγράμματος: «Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης - ΟΡΙΟ»
". Η απόφαση μου να ενταχθώ στο πρόγραμμα ΟΡΙΟ ήταν η αφορμή να ξεκινήσω την επιχειρηματική μου δραστηριότητα στη Χαλκίδα - bhanuρούχα- αξεσουάρ. Μέσω της Συμβουλευτικής διαδικασίας τα βήματα μου ήταν σταθερά και σίγουρα. Τώρα γνωρίζω πώς να προσεγγίζω ρεαλιστικά τις ανάγκες της αγοράς"